dzisiaj zaliczyłem mega przyjemną sesję za Zalewie Zegrzyńskim z nowym Hyperlinku V2. Pierwszy raz pływałem na zalewie i spodziewałem się jakiegoś dramatu, a wyszedłem z wody z bananem na twarzy po mega udanej sesji. Pod nogami miałem T38 i Tortugę, a nad głową Hyperlink V2 13m na 13m linkach. Wiało od 6 do 18 węzłów. Wchodząc myślałem, że to będzie walka o życie, ale na szczęście myliłem się.
Nagrałem parę ujęć na go pro, w tym jak latawiec zachowuje się gdy wpadnie do wody (byłem w mega szoku, że zachowuje się jak latawiec pompowany), na dniach postaram się coś skleić.
Tymczasem kilka fotek z premiery Hyperlinka V2 w Polsce (ja byłem tym farciarzem ) nad morzem Zegrzyńskim
A po pływaniu długo jeszcze nie wierzyłem, że na Zalewie można się dobrze bawić na kajcie
21 maja 2019, 17:55
BraCuru
Dołączył(a): 01 lip 2013, 12:30 Posty: 3545 Lokalizacja: West Coast Podziękował:312 Podziękowano:144 Imię i nazwisko: Marek Rowiński
Morze Zegrzyńskie Duże zmiany w stosunku do Hyperlinka 1?
Wydaje mi się, że HL i Soul lepiej zachowują się przy restarcie niż dmuchane Oczywiście w wietrze granicznym nie jest tak kolorowo ale wartości wiatru granicznego dla komórek i dmuchanych to dwa inne światy
Morze Zegrzyńskie Duże zmiany w stosunku do Hyperlinka 1?
Wstyd mi się przyznać, ale w zeszłym sezonie jedyny freerideowy latawiec na jakim miałem okazję pływać to było Chrono Ultralight Nie mam porównania do poprzedniego modelu.
Ciekawi mnie bardzo jeszcze dolny zakres wiatrowy latawca i to ile może leżeć w wodze bez zatonięcia. Jak będę miał okazję to sprawdzić to podzielę się wrażeniami
Tutaj jeszcze króki edit, który okazał się długi przez moje gadanie [video]https://vimeo.com/337736775[/video]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości