Wygląda na to, że pomogło. Zobaczymy. Dużo z tych botów rejestrowało się tylko po to, żeby był link do ich strony na stronie 'Użytkownicy'. Teraz pytanie - trzeba by ich jakoś masowo przeczyścić. Planuję usunąć wszystkie konta zarejestrowane po jakiejś dacie, które mają 0 postów. Ponieważ będzie to masowe usuwanie, jest cień szansy, że usuniemy "swojego", najwyżej będzie musiał się jeszcze raz zarejestrować. Co Wy na to?
02 lip 2024, 18:25
BraCuru
Dołączył(a): 01 lip 2013, 12:30 Posty: 3540 Lokalizacja: West Coast Podziękował:304 Podziękowano:144 Imię i nazwisko: Marek Rowiński
Wydawało mi się, że ostatnie rejestracje były wczoraj przed nowymi pytaniami. Trzeba poobserwować 1-2 dni i będziemy wiedzieć i ewentualnie dalej działać.
02 lip 2024, 21:55
czareka
Dołączył(a): 20 maja 2017, 23:04 Posty: 714 Lokalizacja: Düsseldorf, Poznań, Palma de Mallorca Podziękował:40 Podziękowano:154 Imię i nazwisko: Cesar August jr.
Wydawało mi się, że ostatnie rejestracje były wczoraj przed nowymi pytaniami. Trzeba poobserwować 1-2 dni i będziemy wiedzieć i ewentualnie dalej działać.
Filip, faktycznie! od wczorajszego popołudnia nie przybyło ani pół sztuki scammera. Dzięki za to. Będę wdzięczny za wykasowanie wszystkich zero pościarzy od 1 lutego. Czy ja to mogę sam zrobić?
03 lip 2024, 11:17
feel
Dołączył(a): 30 cze 2013, 13:16 Posty: 307 Lokalizacja: Sopot Podziękował:66 Podziękowano:22 Imię i nazwisko: Filip
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 4 gości