już o tym pisałem . jak słabo wieje - ciągniesz za sterówki i kite kładzie sie na plecach w power zonie . jak wieje mocno i bardzo mocno - kite na okno wiatrowe i ciągnie za linki sterujące idąc w tym czasie po łuku aby kit sie ;; położył na plecach '' . jak zacznie sie kundlić lub wstawać leash . komórka za linkę / jak pompowany / to wg mnie sie nie uda - bo kite nie trzyma profilu i będzie problem - ale spróbuj - fajnie by było gdyby ktoś wymyślił samolądowanie komórki bezpieczne - . Oczywiście zleashowanie komórki jest bezpieczne i nic się nie powinno stać - ale mi szkoda kita - jak on się obraca i czepia badyli i innych , co innego na piasku na plaży ok - ale u mnie jest słabo z miejscem i zawsze blisko są drzewa . Ostatecznością jest lądowanie na wodzie - kite na okno wiatrowe i wtedy leash - kite się przyklei do wody . Najbezpieczniej kogoś poprosić o pomoc .
14 maja 2019, 20:51
bielator
Dołączył(a): 26 maja 2018, 16:26 Posty: 64 Podziękował:1 Podziękowano:11
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości