Na początek wątku nawet nie przeciek ale oficjalne widło z alpejskiej fabryki. Sporo ręcznej roboty! https://youtu.be/JfSQX4rTPec
10 paź 2017, 15:00
czareka
Dołączył(a): 20 maja 2017, 23:04 Posty: 737 Lokalizacja: Düsseldorf, Poznań, Palma de Mallorca Podziękował:40 Podziękowano:163 Imię i nazwisko: Cesar August jr.
Bardzo mi się podoba ta firma. Widzę na filmiku, że używają G Suite to mój pierwszy produkt i brakuje im jeszcze do szczęścia tylko porządnych narzędzi mocujących takich jak Multi-Quick MQ100 lub pokrewny, a to mój drugi produkt.
Polecam również wszystkim innym, którzy zajmują się konstrukcją foila lub desek
Czarku piszemy tutaj o przeciekach z foilfabryk PS. Pani Ilona ds sprzedaży pierwsza klasa!
11 paź 2017, 00:41
czareka
Dołączył(a): 20 maja 2017, 23:04 Posty: 737 Lokalizacja: Düsseldorf, Poznań, Palma de Mallorca Podziękował:40 Podziękowano:163 Imię i nazwisko: Cesar August jr.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości