Guraidhoo lekko mnie zawodzi. Znowu za dużo wiatru. Wziąłem 19tkę R1V2 na opływanie i pytam kiedy? Chyba na 3m linkach Dziś 20kts. Jutro 25kts. Czekam na prognozy 8-9kts i chyba się nie doczekam tutaj. Mam nadzieję, że na Dhigurah będzie mniej wiatru.
Za to mamy wypas lokum Widok z okna z rana: Wiatromierz pod oknem: Widok z okna samolotu:
10 lut 2020, 20:19
BraCuru
Dołączył(a): 01 lip 2013, 12:30 Posty: 3552 Lokalizacja: West Coast Podziękował:318 Podziękowano:144 Imię i nazwisko: Marek Rowiński
Szczęki Guraidhoo czyli królestwo płaskiej wody - Malediwy Tal fale jest nietypowa. Zwalnia pośrodku i przyspiesza mocno bokami. Łamie się zaskakująco. Mało surfu raczej jazda blisko białej wody. wczoraj były większe falki ale nie było fotografa.
13 lut 2020, 19:18
BraCuru
Dołączył(a): 01 lip 2013, 12:30 Posty: 3552 Lokalizacja: West Coast Podziękował:318 Podziękowano:144 Imię i nazwisko: Marek Rowiński
Dodam, że dla fojlarzy wymagający spot a dla TT raczej bardzo słaby bo offshore w suchym monsunie. Codziennie pływane i tylko dwa razy udało mi się wyjść bez przygód. Wiatr 15-22kts. Za dużo jak na Malediwy. Pływałem tylko na Soul 8m.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości