Dołączył(a): 20 maja 2017, 23:04 Posty: 737 Lokalizacja: Düsseldorf, Poznań, Palma de Mallorca Podziękował:40 Podziękowano:163 Imię i nazwisko: Cesar August jr.
planuję w tym roku przezimować na Majorce. Mam u siebie na spocie kilka osób, które od wielu lat tam zimują. Do tej pory latałem na Fuerte ale odległość mnie odstrasza. Pobyt na Majorce można połączyć z pracą, bo na kontynent nie jest tak daleko. Do Niemiec nie całe 2h i do PL jakieś 3h i po krzyku. Można raz na tydzień przylecieć i obskoczyć terminy i na weekend spowrotem na Majorkę. Podobno w zimę są tam super warunki. Temp. wody nie schodzi poniżej 17 stopni. Powietrza różnie. Może być przejściowo nawet 10st. Ale przeważnie będzie koło 15/20 w najzimniejszych miesiącach. Podobno zimą na południu wieje konstant 9kts. Do tego są też miejsca z piękną falą do 5m.
Jak ktoś z was jest obeznany z Majorką to będę wdzięczny za wskazówki. Aktualnie szukam jakiegoś niedrogiego apartamentu na tydzień, żeby się na miejscu rozejrzeć ale wszystko od 120€ za dobę. Może źle jeszcze szukam. Na Fuerte świetny apartament w sezonie za 70€ to i tu powinno się coś znaleźć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości