Już cztery kawałki:mój AlpineFoil(+homemade lotka),jedna garażówka,Cabrinha,Moses Silente.(pon.10.4.2017) starsze video s z dodatkiem danych GPX(aktualnych)
Nieudało się,po pół godzinie walki s kite knifem i nurkowaniem k tylnej lotce k brzegu półbodydragem s nogami na boardzie i dupskiem w wodzie.Prosta linia na treku to GPS pod pod wodą. p.s. Zdjęcia są już widoczne?
28 cze 2017, 22:21
BraCuru
Dołączył(a): 01 lip 2013, 12:30 Posty: 3547 Lokalizacja: West Coast Podziękował:312 Podziękowano:144 Imię i nazwisko: Marek Rowiński
Nieudało się,po pół godzinie walki s kite knifem i nurkowaniem k tylnej lotce k brzegu półbodydragem s nogami na boardzie i dupskiem w wodzie.Prosta linia na treku to GPS pod pod wodą. p.s. Zdjęcia są już widoczne?
Dobrze wiedzieć, że nie da się płynąć i warto mieć nóz ze sobą. Zawsze zapominam podłączyć nóż do trapezu. dzisiaj to zrobię. PS. Juz TAK -dzięki!
29 cze 2017, 07:00
hadrák
Dołączył(a): 06 sty 2014, 20:50 Posty: 196 Lokalizacja: Czechy Podziękował:1 Podziękowano:14 Imię i nazwisko: Honza/Janek
Coraz bardziej kosztowny sprzęt, więc i zwrócić uwagę na jeszcze jedno niebezpieczne miejsce oprócz sieci:jest tam plytko 50-70cm.(sarkofag z 1992) Jeśli ktoś masz jakieś dokładne informacje i popraw mnie, dziękuję.
02 lip 2017, 16:52
hadrák
Dołączył(a): 06 sty 2014, 20:50 Posty: 196 Lokalizacja: Czechy Podziękował:1 Podziękowano:14 Imię i nazwisko: Honza/Janek
Byłem z wizytą w porcie i tam są zaznaczone linie kontur na mapie i cmentarz i bunkier(blisko bunkiera jest zbyt niebezpieczne-przeszkody pod wodą).Bosmanie Jachtklubu PTTK Pszczyna dziękuję.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości