Chyba najlepszy tutorial jeśli chodzi o zobrazowanie i tłumaczenie:
Jednakże brakuje mu dużo do ideału. Pisałem już gdzieś o pozycji podczas transision. Sam autor przyznaje, że wciąż walczy ze sztagami. I szczerze napisawszy nigdy nie opanuje sztagów dopóki nie zrobi tego: Pamiętajcie - głowa nad stopami podczas tego momentu na powyższym zdjęciu. Jak raz to załapiecie to sztagi zaczną wchodzić wam regularnie a nie jak do tej pory przypadkowo. Dajcie znać czy pomogło i wówczas kosztować to będzie was piwko dla mnie w realu
PS. Tutaj Theo pokazuje właściwą pozycję i rozłożenie ciężaru ciała: Kolana przed stopami, łepetyna nad stopami.
06 kwi 2020, 09:42
hadrák
Dołączył(a): 06 sty 2014, 20:50 Posty: 196 Lokalizacja: Czechy Podziękował:1 Podziękowano:14 Imię i nazwisko: Honza/Janek
wszystko cacy poza pozycją "krzesła". Jestem zwolennikiem krzesła bujanego w pozycji max wychylenie do przodu jeśli o krześle piszemy. O wiele łatwiej wchodzą sztagi i szczególnie w słabym wietrze. To ważne podczas nauki. Potem jak zostanie się 4 krotnym mistrzem świata można sztagi robić w pozycji leżaka
01 maja 2020, 17:04
BraCuru
Dołączył(a): 01 lip 2013, 12:30 Posty: 3545 Lokalizacja: West Coast Podziękował:312 Podziękowano:144 Imię i nazwisko: Marek Rowiński
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości