Hej tak jak poprzednio już gdzieś pisałem szukam pierwszej deski i miecza do foila. Po przewertowaniu internetu dwa zestawu się rzucają w oczy ze względu na cenę
Shinn P + Jackson w promocji za 4999zł lub NOBILE SKIM FOIL 2017 + NOBILE ZEN FOIL za podobną cenę
Nobile +/- +recenzje pozytywne +łatwy upgrade do deski split +mam inne deski tej firmy i jestem mega zadowolony z nich -trochę droższy
Shinn: +modularna budowa i łatwość zmiany masztu (na stronie można kupić łatwo i nie drogo inny maszt, np krótki do nauki za 400zł) +tańszy w promocji +podoba mi się polityka firmy np dali w tym roku deskę na licytację do WOSP duży plus za to
Jakieś inne za przeciw? ktoś pływał na w/w zestawach? Lub może coś innego w rozsądnych pieniądzach do 5tys da się znaleźć?
Update, zdecydowałem się na Shinn P +Jackson, maszt jeszcze nie wiem czy 75 czy 90cm nie wiem co lepsze na pływanie u nas na zatoce?
29 maja 2018, 12:44
czareka
Dołączył(a): 20 maja 2017, 23:04 Posty: 737 Lokalizacja: Düsseldorf, Poznań, Palma de Mallorca Podziękował:40 Podziękowano:163 Imię i nazwisko: Cesar August jr.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości