Piszemy o innych wymiarach. Ty o pionowym, ja o poziomym. Aby było łatwiej zrozumieć - zrób tak aby krawędź natarcia była z monolitu 15mm wgłąb skrzydła. Dopiero od 15mm może zaczynać się herex lub balsa.
Markowi chodziło chyba bardziej o coś takiego Kolor czarny to węgiel, żółty to wypełnienie np. piankowe. Chodzi o to żeby w razie przywalenia o coś siła uderzenia poszła w tworzywo a nie w wypełnienie bo będzie mega dziura. Tak ja to zrozumiałem.
03 kwi 2014, 07:29
BraCuru
Dołączył(a): 01 lip 2013, 12:30 Posty: 3547 Lokalizacja: West Coast Podziękował:313 Podziękowano:144 Imię i nazwisko: Marek Rowiński
Cześć Od 3 tygodni podglądam ten dział. Zamierzam zrobić "lewitator" z aluminium. Wykonałem też wzór skrzydeł. Jeśli komuś będzie potrzebne. Odległość między liniami równoległymi (do złapania skali) 10 mm
Załączniki:
skrzydła.JPG [ 33.55 KiB | Przeglądane 11189 razy ]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość