Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Trymowanie SpeedSystemy / Miksera Ozone Chrono / R1 
Autor Wiadomość
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 paź 2014, 14:47
Posty: 149
Podziękował: 7
Podziękowano: 16
Cytuj
Trymowanie speed systemu /miksera Ozone Chrono. Zastanawiam się czy zamiast przerabiać speedsystem na pro-tune za prawie 400zł nie lepiej dorobić 3 pigtaile na stronę ze zmienną/płynną regulacją długości pomiędzy speed system, a briddla ... Jak myślicie?


13 cze 2018, 10:44
Zobacz profil

Dołączył(a): 26 sie 2015, 08:19
Posty: 128
Lokalizacja: Iława
Podziękował: 7
Podziękowano: 9
Cytuj
andrzejwodejszo napisał(a):
Trymowanie speed systemu /miksera Ozone Chrono. Zastanawiam się czy zamiast przerabiać speedsystem na pro-tune za prawie 400zł nie lepiej dorobić 3 pigtaile na stronę ze zmienną/płynną regulacją długości pomiędzy speed system, a briddla ... Jak myślicie?

https://ozonekites.com/videos/play/pro- ... eed-system

ale o co chodzi???


14 cze 2018, 08:22
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 paź 2014, 14:47
Posty: 149
Podziękował: 7
Podziękowano: 16
Cytuj
MWILCZ napisał(a):
andrzejwodejszo napisał(a):
Trymowanie speed systemu /miksera Ozone Chrono. Zastanawiam się czy zamiast przerabiać speedsystem na pro-tune za prawie 400zł nie lepiej dorobić 3 pigtaile na stronę ze zmienną/płynną regulacją długości pomiędzy speed system, a briddla ... Jak myślicie?

https://ozonekites.com/videos/play/pro- ... eed-system

ale o co chodzi???


o to zeby nie placic 400zł za ProTune speed system który wkleiles w linku :)


18 cze 2018, 13:51
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 sty 2014, 20:50
Posty: 148
Lokalizacja: Czechy
Podziękował: 1
Podziękowano: 7
Imię i nazwisko: Honza/Janek
Cytuj
Ta sama rzecz, która sprawia, że latawiec Doronina jest niestabilny, sprawia mi Chrono1, spróbuje przenieść Z / D o pare(1-2) cm.Rozumiem bardziej rosyjski niż angielski :oops: (szkoła podstawowa).(http://www.kiteforum.com/viewtopic.php?f=197&t=2390593&hilit=Pro+Tune+Speed+System+Chrono&start=120)
phpBB [video]


18 lip 2018, 11:23
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 sty 2014, 20:50
Posty: 148
Lokalizacja: Czechy
Podziękował: 1
Podziękowano: 7
Imię i nazwisko: Honza/Janek
Cytuj
PROBLEM 100% FIXED :) +3,5cm Z lines in Chrono 12 THANKS !
Dodałem także 3,5 cm a jest po problemu a to na śródlądowym jeziorze: Goczalach


02 sie 2018, 15:54
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 paź 2014, 14:47
Posty: 149
Podziękował: 7
Podziękowano: 16
Cytuj
dokładnie - zapomniałem napisać, że poluzowanie Z line o 3cm rozwiązało w 100% kłapanie uszami - nieco zmniejszyło reakcje, na zaciągniecie baru i loopy sa zdecydowanie szersze, jednak coś za coś :) . Z trymoaniem poradziłem sobie rozpruwając pętle w speedystemie - trymowanie i ponownee zszycie :) - zarówno w chrono jak i w r1 udało się ustawić speedystem idealnie na zero.


03 sie 2018, 13:59
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 6 ] 

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software, customized by DziennikLotow.pl
Partnerzy serwisu: Bus-Ekspert.pl | Bus-Owners.com.
Korzystając z forum akceptujesz Regulamin.