Wydawało się, że została już skompletowana paleta stylów jaki gwarantuje foil ale jednak to nie koniec Zobaczcie na to:
Co ma być następne?! Kaktus mi wyrośnie na czole jak foil nie zdobędzie wiernych rajderów i nie stanie się bardzo popularny na świecie. zakładam, że w Polsce jak to zwykle bywa będzie 2 lata poślizgu zanim ludzie zrozumieją potencjał. Ale to powinno być w innym wątku.
17 mar 2014, 17:33
LatającyDziadekTadek
Dołączył(a): 09 lip 2013, 11:39 Posty: 56 Lokalizacja: Pomezania Podziękował: 0 Podziękowano:2 Imię i nazwisko: Tadeusz Niesiobędzki
Tadziu, jak moje pisanie określasz defetyzmem to w takim razie właśnie przeczytałem najbardziej defetystyczne stwierdzenie na tym forum
2 lata poślizgu to reguła oparta na 15 latach obserwacji tego co się dzieje w kitesurfingu w Europie i w Polsce.
W Polsce praktycznie wszystko pojawiało się 2 sezony później: - debiut masowego KS - pierwsze zawody - new school freestyle - kiteloopy - wave - unstrap wave - racing
18 mar 2014, 16:20
LatającyDziadekTadek
Dołączył(a): 09 lip 2013, 11:39 Posty: 56 Lokalizacja: Pomezania Podziękował: 0 Podziękowano:2 Imię i nazwisko: Tadeusz Niesiobędzki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości