Ruszyły regaty pretendentów. Brytole skazywani na porażkę dowalili w pierwszym dniu jankesom i włochom. Łodzie wyglądają dla mnie lepiej niż poprzednie AC Class czy AC72. Katamarany dawały wrażenie , że za chwilkę pójdą nurkować. Bardzo podobają mi się zwroty na pełnej prędkości. Wygląd, linia i prędkości to są niesamowite.
15 sty 2021, 16:05
BraCuru
Dołączył(a): 01 lip 2013, 12:30 Posty: 3545 Lokalizacja: West Coast Podziękował:312 Podziękowano:144 Imię i nazwisko: Marek Rowiński
Ruszyły regaty pretendentów. Brytole skazywani na porażkę dowalili w pierwszym dniu jankesom i włochom. Łodzie wyglądają dla mnie lepiej niż poprzednie AC Class czy AC72. Katamarany dawały wrażenie , że za chwilkę pójdą nurkować. Bardzo podobają mi się zwroty na pełnej prędkości. Wygląd, linia i prędkości to są niesamowite.
Podczas wyścigu przekroczyli 50...ale węzłów. To jest jakieś 93 km/h. Jakaś masakra. Te łodzie mogą się ścigać ze skuterami wodnymi. Popływają na tym jeszcze z pół roku , jakieś małe ulepszenia i 100km/h pyknie na 100%.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość