Dołączył(a): 20 maja 2017, 23:04 Posty: 759 Lokalizacja: Düsseldorf, Poznań, Palma de Mallorca Podziękował:40 Podziękowano:168 Imię i nazwisko: Cesar August jr.
Parawing mną zawładnął Właśnie zamówiłem w Ozone Polska cały set parawingów Pocket Rocket. Od jakiegoś czasu zastanawiałem się jak nadrukować sobie logo na własne parawingi. Okazuje się, że Ozon oferuje teraz taką usługę za niewielką dodatkową opłatą.
Teraz oczekiwanie na dostawę i ruszam na downwidy
W międzyczasie latam na czym mam i przeglądam ozonowe filmiki.
Ten poniżej daje kilka typów na początek, jak latać na parawingu. Osoby, które ogarniają kitefoila i wingfoila, szybko odnajda się w parawingu i nim się zarażą Pumpfoiling bardzo przy tym pomaga i otwiera nowe horyzonty tego sportu!
09 lip 2025, 19:09
czareka
Dołączył(a): 20 maja 2017, 23:04 Posty: 759 Lokalizacja: Düsseldorf, Poznań, Palma de Mallorca Podziękował:40 Podziękowano:168 Imię i nazwisko: Cesar August jr.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości