Dołączył(a): 20 maja 2017, 23:04 Posty: 752 Lokalizacja: Düsseldorf, Poznań, Palma de Mallorca Podziękował:40 Podziękowano:166 Imię i nazwisko: Cesar August jr.
Celowo nie korzystałem z materiałów producentów, żeby zachować możliwie jak największą niezależność.
Efektem jest 8-minutowy podcast – wyszło całkiem nieźle!
Z wymienionych parawingów chcę wybrać jeden w rozmiarze 5 i jeden w rozmiarze 3 (czwórkę już mam), żeby mieć kompletny zakres rozmiarów w ramach tych trzech modeli.
Mam wrażenie, że moja przyszłość będzie mocno związana z parawingami. Rozmawiałem też o tym z wieloma innymi parawingerami – większość z nich coraz rzadziej sięga po klasyczne wingi.
To wszystko bardzo przypomina historię przejścia z windsurfingu na kitesurfing, potem na kitefoiling, a w końcu na wingfoiling – wygląda na to, że historia znów zatacza koło.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości