Dołączył(a): 20 maja 2017, 23:04 Posty: 737 Lokalizacja: Düsseldorf, Poznań, Palma de Mallorca Podziękował:40 Podziękowano:163 Imię i nazwisko: Cesar August jr.
To było strapless, skręcona stopa i musiałem wyjść za winkiel, bo w miejscu którym startowałem prawie nie było wiatru. Chociaż w strapach na bank bym odrazu poszedł.
[video]https://youtu.be/aG1kgVEWwWY[/video]
09 lip 2017, 23:47
czareka
Dołączył(a): 20 maja 2017, 23:04 Posty: 737 Lokalizacja: Düsseldorf, Poznań, Palma de Mallorca Podziękował:40 Podziękowano:163 Imię i nazwisko: Cesar August jr.
Na weekend popływałem na Apollo i miałem okazję potrenować wstawianie z wody przy bardzo słabym wietrze. Wiatr był zmienny tego dnia i oscylował w granicach od 5 do 12 węzłów. Nie był porywisty. Miał dłuższe fazy słabszego i silniejszego wiatru. Miałem ze sobą GoPro i mogłem nakręcić start Apollo 12 przy słabym wietrze ale na głębokiej wodzie. Tak to wyszło.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 7 gości