Dołączył(a): 20 maja 2017, 23:04 Posty: 737 Lokalizacja: Düsseldorf, Poznań, Palma de Mallorca Podziękował:40 Podziękowano:163 Imię i nazwisko: Cesar August jr.
szukam już jakiś czas boardbag do mojego Shinn Jackson 120cm, tak żeby zmieścić tam jeszcze 2 kites + Bar i Foil (maszt 90cm) i piankę. Może ktoś z was coś takiego już gdzieś widział? Byłem na targach Boot 2018 ale nikt czegoś takiego nie miał. W necie też nie mogę nic sensownego wygooglować. Będę wdzięczny za jakiś link.
Pozdrawiam Czarek
31 sty 2018, 15:39
BraCuru
Dołączył(a): 01 lip 2013, 12:30 Posty: 3545 Lokalizacja: West Coast Podziękował:312 Podziękowano:144 Imię i nazwisko: Marek Rowiński
korzystam z ich usług od 8 lat. Niezawodni i robią wg twojego wzoru. Nawet pokrowce na narty mam od nich!
Większość moich znajomych szyje quivery i bagi u nich.
31 sty 2018, 15:43
czareka
Dołączył(a): 20 maja 2017, 23:04 Posty: 737 Lokalizacja: Düsseldorf, Poznań, Palma de Mallorca Podziękował:40 Podziękowano:163 Imię i nazwisko: Cesar August jr.
Goście z crossmaxu są the best. Porządkowałem dziś garaż i odnalazłem 8 toreb od nich hahaha
31 sty 2018, 17:37
czareka
Wrzuć zdjęcie jak będzie, najlepiej zapakowanej żeby było widać co mieści
A propos pakowania to polecam torby i quivery owijać folią pakową. Nie żałuję jej wcale.
Plusy takiego pakowania: - nie niszczą się torby, - nie sposób rozwalić zamka i rozsypać gruzu sprzętu podczas przerzucania przez obsługę lotniska (zdarza się!) - sprzęt jest sprasowany i nie ulega zniszczeniom od luzów i tarcia, - torby są wizualnie mniejsze.
02 lut 2018, 15:26
qbaepp11
Dołączył(a): 28 sie 2013, 09:39 Posty: 399 Podziękował: 0 Podziękowano:37
Niestety torba z Video została zniszczona w transporcie gdzieś między PMI i DUS. Oddałem do reklamacji i będę musiał kupić nową.
04 lut 2018, 12:47
czareka
Wrzuć zdjęcie jak będzie, najlepiej zapakowanej żeby było widać co mieści
A propos pakowania to polecam torby i quivery owijać folią pakową. Nie żałuję jej wcale.
Plusy takiego pakowania: - nie niszczą się torby, - nie sposób rozwalić zamka i rozsypać gruzu sprzętu podczas przerzucania przez obsługę lotniska (zdarza się!) - sprzęt jest sprasowany i nie ulega zniszczeniom od luzów i tarcia, - torby są wizualnie mniejsze.
Czy do owijania używasz jakiejś maszyny, czy można to owinąć ręcznie? Skąd pozyskać folię jak wracasz z jakiejś podróży. I co jak torba jest lekko przepakowana i zaczynają się problemy na lotnisku? Bo to się często niestety przytrafia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości