Dołączył(a): 20 maja 2017, 23:04 Posty: 737 Lokalizacja: Düsseldorf, Poznań, Palma de Mallorca Podziękował:40 Podziękowano:163 Imię i nazwisko: Cesar August jr.
Hi, zawodowo jestem bardzo często w Poznaniu i zawsze biegam nad jeziorem Kierskim, na którym z chęcią chciałem zawsze pojeździć na kiteboard. Mam do biura ok. 1.000m. Niestety na TT zawsze było słabo, chociaż wiele razy i z wielu stron się tam już próbowałem. Wysokie brzegi, drzewa i słabe wejście to jakaś masakra. Ale na Foila nie trzeba tyle wiatru i jest kilka dostępów do wody oraz kierunków wiatru na których da się pływać. W zeszły weekend miałem okazję pierwszy raz spróbować foila przy NNW nz południowej małej plaży. Nie było ludzi więc i nikomu nie zagrażałem Jezioro polecam wprawionym kiteboarderom, bo trzeba uważać na drzewa na brzegach. Będę tam częściej się pojawiał. Jak ktoś chce dołączyć to zapraszam
28 maja 2018, 00:00
czareka
Dołączył(a): 20 maja 2017, 23:04 Posty: 737 Lokalizacja: Düsseldorf, Poznań, Palma de Mallorca Podziękował:40 Podziękowano:163 Imię i nazwisko: Cesar August jr.
Jutro następna sesja. Ktoś się mogę wybiera? Naprawdę miło się tam lata. Jezioro przez to, że jest bardzo głęboko położone sprawia wrażenie jakby było się gdzieś w górach. No może trochę to naciągane. Ale fajne wrażenie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość