Velocity to jeden z najbardziej udanych kształtów do foila i słabowiatrowego pływania. Nie używany przez ostanie 4 lata poza moim synem podczas MP we freestyle haha. Rocznik chyba 2012. Biały kolor. Jeden bryt szyty bo rozdarłem o finy deski race w Mielnie w 2013 podczas PP. Poza tym stan bardzo znośny. Sam latawiec i worek. Nic więcej. cena wywoławcza 1950PLN. Kto da więcej za ten traktor pociągowy?
,,Ja bym nie sprzedawał. To kultowy latawiec dla foilarzy. czemu chcesz go zmienić?,, Co się stało, zmiana z ponpowańca na komorowca. To u Ciebie oznacza nowy kanon ps. progres na foilu duży. Jest zajazwa. Pozdrawiam
10 cze 2018, 13:31
BraCuru
Dołączył(a): 01 lip 2013, 12:30 Posty: 3545 Lokalizacja: West Coast Podziękował:312 Podziękowano:144 Imię i nazwisko: Marek Rowiński
Po testach komórki Soul nie widzę przyszłości dmuchanych w rozmiarze powyżej 12m dla foilboardingu. Mam Apollo 10m które pozwala mi komfortowo latać od 8kts. A coraz więcej czasu latam poniżej tej granicy. W maju chyba 80% na takich wiatrach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości