Dołączył(a): 20 maja 2017, 23:04 Posty: 737 Lokalizacja: Düsseldorf, Poznań, Palma de Mallorca Podziękował:40 Podziękowano:163 Imię i nazwisko: Cesar August jr.
SK Shapes produkuje podkładki dedykowane do Moses Hydrofoil, do regulacji kąta natarcia tylnych skrzydeł. Przydają się w przypadku braku regulacji pozycji masztu i są rekomendowane np. do Ondy w połączeniu z deską T60. Moses jeszcze nie ma ich na swojej stronie, ale podobno niedługo będą w ofercie.
Nie widzę problemu Potrzebuję tylko wzór, bo nie mam oryginalnego kila
ps. Dziwie się, że dopiero teraz o tym myślą. Ja w swoim projekcie silente + onda po kilku rundach przeprojektowałem adaptery zmniejszając kąt o 1 stopień
17 maja 2019, 09:13
qbaepp11
Dołączył(a): 28 sie 2013, 09:39 Posty: 399 Podziękował: 0 Podziękowano:37
czesc jest szansa gdzies zamowic takie podkladki 2 i 3 stopnie ? drukowane 3D - poza sklepem d DE? goni mnie czas i potrzebuje mozliwe szybko . bede wdzieczny za pomoc
w razie cos to 606122997 pozdrawiam!
17 wrz 2019, 11:40
bielator
Dołączył(a): 26 maja 2018, 16:26 Posty: 64 Podziękował:1 Podziękowano:11
Mogę wydrukować jak ktoś chce to przetestować. Kto chętny?
Ja z chęcią spróbuję. Może to kwestia deski - Jackson 120. Mam przykręconą max do tyłu. Przy wyższych prędkościach mógłbym pływać tylko na przedniej nodze, taki jest lift. Jak doświadczenia z pływania z podkładkami?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości