Oczywiście każdy ma swój sprzęt. Po prostu większość zawodników używa Ozonów. W większości były to R1V3 i kilka R1V2. Były tez pojedyncze F-one i Flysurfery.
01 sie 2019, 11:47
Szatan
Dołączył(a): 27 maja 2018, 18:59 Posty: 106 Podziękował:7 Podziękowano:9
Flysurfer ma jakiś latawiec który jest odpowiednikiem tego R1V3? Z tego co widzę Ozone ma bardzo dużo modeli latawców komorowych gdzie FS ma praktycznie dwa Soul i Sonic. Odpowiednikiem Soula jest Hyperlink a Sonica?
BraCuru napisał(a):
każdy używa swój sprzęt. Ozone R1V2 i R1V3 dominowały na niebie.
Na czym sam pływałeś? Soula chyba nie widziałem na niebie oprócz mojego 15m ale ja śmigałem po drugiej stronie na TT
Odpowiednikiem do R1V2 był Sonic Race. Aktualnie Ozone ma R1V3 a Flysurfer ma model VMG, z tym, że ten nie może być używany w zawodach oficjalnych IKA (WorldSailing) gdyż nie został zarejestrowany w odpowiednim czasie na liście dopuszczonego sprzętu. Używany jest za to przez zawodników np. w ramach GoldCup, czy innych zawodach, gdzie nie jest wymagany sprzęt wyłacznie rejestrowany.
01 sie 2019, 12:09
BraCuru
Dołączył(a): 01 lip 2013, 12:30 Posty: 3557 Lokalizacja: West Coast Podziękował:323 Podziękowano:144 Imię i nazwisko: Marek Rowiński
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 10 gości