Ktoś miał doczynienia z tym chińczykiem? Opinie ma mieszane, od zachwytu po załamkę. Z tego co czytam niektóre partie wychodzą ze źle ustawionymi bridlami i stąd złe opinie. Tutaj recenzja zachwyconego tym sprzętem użytkownika Soula:
ja to widziałem z blisko i to jest nielot - jasne ,że da się na tym pływać ale po co .Kite nowy wyjmowaliśmy go z foli , kite się łamał , linki były zlej długości nowy i linki około 0,5 m za krótka , jak ogarneliśmy temat to 15 m Panish nie latał a 12 m soul tak .Kite spadał , kundlił się itp . on kosztuje 800 zł i jakieś 800 zł za dużo .W fabryce spytałem o zakres wiatrowy - to dostałem odpowiedz ,że kite jest super bo kosztuje 200 USD - i to jest super podsumowanie , tematu , cena , cena i tylko cena .
09 lut 2020, 22:17
Radjach
Dołączył(a): 23 sie 2018, 01:21 Posty: 27 Lokalizacja: Gdynia Podziękował: 0 Podziękowano:3 Imię i nazwisko: Radek Jachimowicz
Duzo rozbieznych opinii od zachwytu do totalnej porazki. Widocznie co kierowca to opinia. Dla jednych jazda rowerem z Decathlonu jest niesamowitym doswiadczeniem, dla innych bedzie to totalny szrot. Produkt typu CCC (cena czyni cuda), ale moze faktycznie trzeba dac mu szanse i przeprowadzic jakis rzetelny test, a moze ''kontrola jakosci'' jest taka, ze te same modele nie sa sobie rowne.
Takie moje luzne przemyslenia .
10 lut 2020, 04:00
qbaepp11
Dołączył(a): 28 sie 2013, 09:39 Posty: 399 Podziękował: 0 Podziękowano:37
Chyba jednak będzie lepiej zamiast tego kajta kupić Virona 3 od Flaja.
Viron ma max rozmiar 8m, a ja rozważam komórkę tylko na wiatr ultra-light. Poza tym viron 8m z barem to 3900, pansh 12m z barem to 1390, a bez baru 780zł
10 lut 2020, 11:34
qbaepp11
Soula 12 można już wyszukać za 5tke. Bez baru oczywiście, Pasuje każdy niskie V i cztery równe linki
Ja celuje w coś małego 5 -6 m , jak sprzedam Uniona. Wiem że to cenowo fajnie wygląda, ale czasem naprawdę lepiej dłużej odkładać kasę i kupić coś sprawdzonego, niż bawić się w tanie wynalazki i nie mieć fanu z pływania, bo coś się będzie pierdolić. Z początku też się zapaliłem tym Genesisem, ale po ochłonięciu raczej dam sonie spokój.
10 lut 2020, 11:49
feel
Dołączył(a): 30 cze 2013, 13:16 Posty: 307 Lokalizacja: Sopot Podziękował:66 Podziękowano:22 Imię i nazwisko: Filip
Wiem że to cenowo fajnie wygląda, ale czasem naprawdę lepiej dłużej odkładać kasę i kupić coś sprawdzonego, niż bawić się w tanie wynalazki i nie mieć fanu z pływania, bo coś się będzie pierdolić.
Niby tak, szczególnie że już mam za sobą eksperyment z lecca-lecca
10 lut 2020, 12:54
qbaepp11
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości