Dołączył(a): 20 maja 2017, 23:04 Posty: 737 Lokalizacja: Düsseldorf, Poznań, Palma de Mallorca Podziękował:40 Podziękowano:163 Imię i nazwisko: Cesar August jr.
czy możecie mi polecić jakąś stację wiatrową? Chciałbym ją postawić na swoim biurowcu w Poznaniu.
Jestem oddalony jakieś 1.000m od Jeziora kierskiego oraz 300m od lotniska Ławica. Niestety dane z Lotniska na Windfinder aktualizowane są co pół godziny i przeważnie się nie sprawdzają.
Biuro mam postawione w nieosłoniętym miejscu i nadaje się idealnie na taką stację.
Stacja powinna mieć WiFi, żeby ją połączyć do internetu oraz jakąś swoją wbudowaną stronę www/webserver, żeby ją udostępnić. Kamerka nie jest planowana.
Jak znacie jakieś fajne i niedrogie rozwiązania to będę wdzięczny za wskazówkę.
Pozdrawiam!
10 sie 2021, 10:46
feel
Dołączył(a): 30 cze 2013, 13:16 Posty: 307 Lokalizacja: Sopot Podziękował:66 Podziękowano:22 Imię i nazwisko: Filip
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości