Wspominałem już o zmianach w Mosesie w innym wątku. Jednak po otrzymaniu przesyłki z nowym sprzętem postanowiłem założyć ten wątek dedykowany aktualnościom 2015.
BYłem bardzo mile zaskoczony jakością i sposobem zabezpieczeń do transportu. Widać, że Moses poprawił się nie tylko w stosunku do siebie ale równiez innych firm. Pod względem oceniam go na foilboardingowe Apple. Poda mi się, że oferta jest kompletna i nie ma słabych lub brakujących elementów.
Fajny patent na zabezpieczenie wrażliwych końcówek skrzydła:
Torba na foila zrobiona z grubej pianki:
dodatkowo ma dużą kieszeń na pokrowce lotek.
T20 z własną torbą
A to skręcony komplecik:
Oooo! Do tej pory nie używałem pokrowców. Raz użyłem i już wyrobiłem sobie nawyk. Polecam!
Lansik:
Czapeczka i T-shirt to miłe dodatki. Widać, że nie są zrobione przypadkowo. Ktoś nad tym myślał. A koszulka jest z jakiegoś nowego materiału. Mieszanka lycry i neoprenu. Bardzo miłe w dotyku.
Cały komplet waży 5kg! To jest jeden z najlżejszych zestawów do pływania jaki istnieje.
Orientujesz się, czy przy zakupie lotki dodają pokrowiec na nią w cenie? Na stronie nic nie widzę o pokrowcach.
Sprawdzę.
Cytuj:
Haha moja pierwsza myśl była podobna: "może będą lotki na sprzedaż"
Sam wiesz - lotek nigdy za dużo.
Panie i Panowie posiadający Silenta - jak już macie opanowaną jazdę na foilu to koniecznie zakupcie sobie HP lotkę. Foil staję się szybszy, jazda jest bardzo łagodna i jeszcze przyjemniejsza! Mam tę lotkę od roku czasu i użyłem ją dopiero w środę Baran ze mnie
19 cze 2015, 10:02
feel
Dołączył(a): 30 cze 2013, 13:16 Posty: 307 Lokalizacja: Sopot Podziękował:66 Podziękowano:22 Imię i nazwisko: Filip
Panie i Panowie posiadający Silenta - jak już macie opanowaną jazdę na foilu to koniecznie zakupcie sobie HP lotkę. Foil staję się szybszy, jazda jest bardzo łagodna i jeszcze przyjemniejsza!
No właśnie spotkałem się z podobną opinią. Czy tylna lotka (stabilizator) może pozostać ta sama?
19 cze 2015, 10:32
BraCuru
Dołączył(a): 01 lip 2013, 12:30 Posty: 3545 Lokalizacja: West Coast Podziękował:312 Podziękowano:144 Imię i nazwisko: Marek Rowiński
A dla rejsarzy Moses szykuje tę zabawkę. Nazywa się nadal VoRace. Prawdopodobnie pojawi się tylko cyferka"2".
W sierpniu będą nią się już zabawiał Wygląda rasowo. Duzo lepiej niż VoRace1 Mimo długich bojów nie udało się przekonać szefów, aby wprowadzić tuttle box. Zostaje na ten sezon z platformą. Dla foil-rejsiarzy mojej klasy to żaden problem. Będzie kompatybilne z każdą deską robioną pod Mosesa. Ale platforma może przeszkadzać w wejściu na pudło.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości