Trochę przewrotny tytuł wątku ale oddaje całkiem fajnie atmosferę na grzybowskich i kołobrzeskich plażach. Jest nas ledwo paru pływających na kajcie ale już wszyscy pływają albo już się uczą foila. Hydroskrzydła Mosesa zawitały u nas już 3 lata temu i do tej pory są to jedyne skrzydła na jakich latamy. Praktyczną stroną takiego rozwiązania jest to, że możemy dowolnie wymieniać się deskami, skrzydłami, lotkami. Adam, Przemek, Tadeusz i ja pomykamy już lewo prawo całkiem sprawnie. Kuba zaczyna naukę na foilu i do niego dołączy Irek.
Zapraszam na typowy dzień z życia Wiejskiego Klubu Sportowego Grzybowo
Adaś - cieszę się każdym halsem z Wami. Obserwuję jak foil staje się Nr.1 dla Was. Jeszcze rok temu był uzupełnieniem kajtowania - szczególnie w słabszych wiatrach a teraz widzę, że foile zaczynają pływać nawet w największe gwizdki w Grzybowie. Zostawiam Kubie i Irkowi swojego Silente z deską Bra - chłopaki mają 3 tygodnie na ogarnięcie lewitacji - pogoń ich proszę.
13 lip 2015, 07:35
Wolansio
Dołączył(a): 22 cze 2015, 00:21 Posty: 189 Lokalizacja: Kg Podziękował:15 Podziękowano:9 Imię i nazwisko: Kuba Wolański
Coś nie mogę ostatnio trafić w warun. Albo nie wieje, albo za mocno, czas leci a progres nie
Pamiętaj, że cierp;iwi zostaną nagrodzeni Polecam czekać na dobry warun i nie podbijać sobie ciśnienia. Jak nie ma idealnie to zróbcie sobie czas na rodzinę, znajomych, zaległe przeglądy czegokolwiek, lekturę, durne i mniej durne seriale itd.
21 lip 2015, 18:46
BraCuru
Dołączył(a): 01 lip 2013, 12:30 Posty: 3545 Lokalizacja: West Coast Podziękował:312 Podziękowano:144 Imię i nazwisko: Marek Rowiński
Wcale nas nie Cisną jest remis oni mają 6 skrzydeł i my też mamy 6 szt. Przedwczoraj widziałem Irka na foilu , więc nas jest więcej. WSK GRZYBOWO rozwija się dynamicznie
Nie damy się Hiszpanom
06 sie 2015, 11:06
Mad Mati
Dołączył(a): 24 sie 2015, 20:55 Posty: 13 Podziękował: 0 Podziękowano:1
Wcale nas nie Cisną jest remis oni mają 6 skrzydeł i my też mamy 6 szt. Przedwczoraj widziałem Irka na foilu , więc nas jest więcej. WSK GRZYBOWO rozwija się dynamicznie
Nie damy się Hiszpanom
Na 2016 na 100% będzie jeszcze jedno Moje skrzydło z e znakiem "M"
31 sie 2015, 20:27
BraCuru
Dołączył(a): 01 lip 2013, 12:30 Posty: 3545 Lokalizacja: West Coast Podziękował:312 Podziękowano:144 Imię i nazwisko: Marek Rowiński
Na 2016 na 100% będzie jeszcze jedno Moje skrzydło z e znakiem "M"
ale WKS to sekta - posiadanie sprzętu na M to tylko jeden z miliona warunków przyjęcia do WKS
Dzisiaj chyba sesja lata - na plaży 0 węzłów a ja do 2020 na wodzie Powrót do domu przez lasek w zupełnych ciemnościach - jak ja to kocham! Trochę spaprałem środek sesji i Adaś nie popływał za wiele. Dzięki Adamie za pożyczenie latawki, abym mógł zholować swoją z morza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości